vi är utställare på Entreprenad
Vi är utställare på Entreprenad Live 2022!
juni 23, 2022
lera
Lera, regn och rusk när hösten är här!
oktober 6, 2022
vi är utställare på Entreprenad
Vi är utställare på Entreprenad Live 2022!
juni 23, 2022
lera
Lera, regn och rusk när hösten är här!
oktober 6, 2022
entreprenad

Entreprenad Live 2022 har nu avslutats och vilken fantastisk mässa det var! Under tre dagar fick vi uppleva trevligt umgänge, fantastiska mässgrannar, kostnadsfritt baristabryggt kaffe och ett flöde av nya kontakter. Att delta i en mässa är alltid en spännande upplevelse, oavsett om vädret bjuder på regn, solsken, åska eller blixtar, vilket var fallet denna gång. Vi hade tillfälle att presentera våra olika markskyddsprodukter, och intresset kring vår PermaTrax® Grass Rollup, en innovativ lösning för gräs- och markarmering, var enormt. Det var fantastiskt att se besökarnas nyfikenhet på våra smarta lösningar!

Våra TempoTrax® markskydd i olika tjocklekar och mönster väckte också stor uppmärksamhet. Det är alltid inspirerande att höra hur våra kunder använder dem inom en mängd olika områden. Varje projekt och användningsområde ger oss värdefulla insikter som vi kan använda för att vidareutveckla och förbättra våra produkter.

Det var också givande att nätverka med andra branschexperter och utställare. Att dela kunskap och erfarenheter med likasinnade är en av de största fördelarna med mässor som Entreprenad Live. Dessa samtal och möten lägger grunden för framtida samarbeten och innovationsmöjligheter.

Ett stort tack till Entreprenad Live 2022 för en fantastisk mässa. Vi ser fram emot att delta igen och fortsätta bygga relationer, utforska nya möjligheter och dela våra lösningar med branschen. Dessa evenemang är en fantastisk möjlighet för oss att visa upp vår kompetens, våra produkter och att lära oss mer om marknadens behov och trender. Vi ses snart igen!