2
Så här väljer du rätt markskydd
augusti 18, 2021
vi är utställare på Entreprenad
Vi är utställare på Entreprenad Live 2022!
juni 23, 2022
2
Så här väljer du rätt markskydd
augusti 18, 2021
vi är utställare på Entreprenad
Vi är utställare på Entreprenad Live 2022!
juni 23, 2022
Entreprenad Live

På årets Entreprenad Live var vi stolta utställare, och det blev en minnesvärd upplevelse! Vi fick möjlighet att träffa många trevliga människor. Kanske var du en av dem? Vem vet! Mässan var fylld av skratt, intressanta samtal och vi delade ut ett stort antal kepsar. Dessutom anordnade vi en tävling där deltagarna kunde vinna häftiga, limited edition t-shirts. Håll utkik, vi kommer snart att tillkännage vinnarna!

Frågor och Kontakt

Om du har några följfrågor från mässan eller är nyfiken på våra produkter, tveka inte att kontakta oss. Vi är alltid redo att svara på dina frågor. Dessutom diskuterar vi gärna hur våra produkter kan passa in i dina projekt. Att delta i Entreprenad Live gav oss en fantastisk möjlighet att visa upp våra lösningar och möta potentiella kunder ansikte mot ansikte.

Entreprenad Live som mässa

Varje år är Entreprenad Live en händelse vi ser fram emot. Det är inte bara en plats för att visa upp våra produkter, utan också en chans att lära oss mer om branschens behov och trender. Att interagera direkt med besökare och andra utställare ger oss ovärderlig feedback och nya idéer.

Vår närvaro vid mässan är en del av vårt åtagande att vara nära våra kunder och marknaden. Vi strävar efter att ständigt förbättra våra produkter och tjänster, och feedback från evenemang som Entreprenad Live är avgörande i denna process.

Så, om du missade chansen att prata med oss på mässan, eller om du har kommit på ytterligare frågor, är vi bara ett telefonsamtal eller e-post bort. Vi är här för att hjälpa dig, oavsett om det gäller specifik produktinformation eller rådgivning om bästa lösningarna för dina behov. Din feedback är viktig för oss, och vi uppskattar varje möjlighet att interagera med våra kunder. Tack för att du besökte oss på Entreprenad Live, och vi ser fram emot att höra från dig snart!