4
Skydda träden vid arbete
oktober 16, 2020
2
Så här väljer du rätt markskydd
augusti 18, 2021
4
Skydda träden vid arbete
oktober 16, 2020
2
Så här väljer du rätt markskydd
augusti 18, 2021
3

God jul och gott nytt år kunder på Markskydd i väst!

Det gångna året har varit tufft för många branscher på grund av covid-19. Lyckligtvis har vi på Markskydd i Väst klarat oss bra. Det är tack vara er, våra kunder. Med er support och kontinuerliga inköp av markskydd har ni fått oss att klara oss igenom året galant. Därför tackar vi er ödmjukast.

Storfavoriten i år bland våra kunder har varit våra Tempotrax Heavy duty. Vårt alternativ till en körplåt hade man kunnat säga. Med en otrolig belastningkapacitet på max 80 ton* har den blivit en kundfavorit. Främst när det gäller att skydda marken vid byggarbete och liknande jobb. Tempotrax Heavyduty är också ett väldigt bra val när kylan drar in då den är en av våra markskydd som hanterar frost och liknande bäst.

Det som gör våra markskydd så populära som ett alternativ till körplåtar och stockmattor kan vara att de är så lätthanterade. Tempotrax heavyduty som kan tåla 80 ton på rätt underlag väger så lite som 37 kilo. Detta innebär att man enkelt kan flytta den utan att behöva använda sig av en lastbil för att transportera markskydet. En annan daktor som har spelat in är att plattorna är gjorda helt av återvunnen plast.

Under 2020 har ett allt större fokus lagts på miljön, och mer och mer människor börjar bli miljömedvetna. Att som företag kunna göra en god gärning för miljön genom att använda våra markskydd ses som något positivt. Desto mer markskydd vi säljer desto mer plast fångas upp ur haven och desto mindre ny plast produceras.

Nästa år har vi mycket att se fram emot, men förhoppningsvis kommer vi att se er då igen. Det finns alltid ett behov för markskydd! God jul!

** I rätt underlag och under rätt förutsättningar.