stötta höstmarken
STÖTTA HÖSTMARKEN MED TTHD
oktober 26, 2023
Tack 2023
Tack 2023
december 29, 2023
stötta höstmarken
STÖTTA HÖSTMARKEN MED TTHD
oktober 26, 2023
Tack 2023
Tack 2023
december 29, 2023
Våra lager markskydd

Vi är glada att dela med oss av roliga nyheter med lager närmare er! Vår ambition är att göra det enkelt och bekvämt för dig att få tillgång till de produkter du behöver, oavsett var du befinner dig i vårt vackra, avlånga land. Därför har vi utökat våra lagermöjligheter till Kungsbacka, Stockholm och Malmö.

Kungsbacka – Hjärtat av Vår Verksamhet

I Kungsbacka finner du vårt huvudlager. Det är här magin händer! Allt du ser på vår hemsida är lagerlagt här. Du har möjlighet att besöka oss och hämta dina produkter på egen hand. Men oroa dig inte om du inte kan komma till oss – vi kan ordna transport direkt till dig!

Stockholm

I vår Stockholm-anläggning har vi specialiserat oss på stockmattor i trä (5500x900mm x 7 tum) och innovativa markskydd i plast. Här hittar du bland annat vår populära modell TTHD (2410x1200x19mm) – en storsäljare känd för sitt robusta material och effektiva mönstring på båda sidorna. Vi erbjuder även andra modeller i olika storlekar och prisklasser för att passa dina specifika behov.

Malmö

Vårt lager i Malmö speglar Stockholms sortiment med både stockmattor i trä och ett urval av plastmarkskydd, inklusive vårt pålitliga TTHD. Oavsett vilken produkt du väljer, kan du räkna med hög kvalitet och hållbarhet. Och precis som i våra andra lager, står vi redo att organisera transport om du inte kan hämta själv.

Viktig Information!

Oavsett vilket lager du är intresserad av, tveka inte att kontakta oss i Göteborg för mer information. Vi kan ge dig uppdateringar om vårt aktuella sortiment, priser, lagersaldo samt information om eventuella fraktkostnader, öppettider och lageradresser. Vårt team är här för att hjälpa dig med alla dina frågor och funderingar.

Våra olika lagerplatser runtom i Sverige är inte bara förråd av produkter – de är nav för utmärkt kundservice och snabba, pålitliga leveranser. Vi är här för att se till att dina behov möts med en service som överträffar förväntningarna.

Tack för att du tog dig tid att läsa om våra lagermöjligheter. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa till med dina förfrågningar. Lär mer om våra lager här eller välkommen att kontakta oss!