februari 8, 2024

5 Användningsområden för Markskydd

Markskydd, en produkt som hjälper sättet vi skyddar och bevarar markytor på, är en innovativ lösning som har många användningsområden. Från byggplatser till eventarrangemang, erbjuder dessa robusta och hållbara mattor ett brett..
november 15, 2023

LAGER NÄRMARE ER!

Vår ambition är att göra det enkelt och bekvämt för dig att få tillgång till de produkter du behöver, oavsett var du befinner dig i vårt vackra, avlånga land. Därför har vi utökat våra lagermöjligheter till Kungsbacka, Stockholm och Malmö.
oktober 26, 2023

STÖTTA HÖSTMARKEN MED TTHD

Hösten är en skiftande säsong, med dess färgrika löv och svala vindar. Men för många arbetsplatser kan den också innebära stora utmaningar som stillastående arbetsdagar, skadad utrustning och ökade kostnader. Tackla dessa utmaningar med TTHD.
september 11, 2023

Entreprenad live Landvetter 2023

Vi är fortfarande uppfyllda av energi efter att återigen ha deltagit i Entreprenad Live 2023, denna gång i det dynamiska Landvetter. En mässa för aktörer inom entreprenad, mark- och grönytor, samt bygg- och anläggningsbranschen.
augusti 16, 2023

Förstörd gräsmatta efter Way out west – Slottsskogen spärras av

Way out west är över och även gräsmattorna. Slottskogens gräsmatta blev lera och kommer ta veckor att reparera, skriver Göteborgs-Posten. Dock mindre förstörelse än väntat med hjälp av markskydd.