3
God jul och gott nytt år!
december 22, 2020
Entreprenad Live
Entreprenad Live
oktober 26, 2021
3
God jul och gott nytt år!
december 22, 2020
Entreprenad Live
Entreprenad Live
oktober 26, 2021
2

Att välja rätt markskydd kan vara utmanande. Många som arbetar med bygg- och arboristarbeten står nu inför ett svårt läge. Det ihållande regnet har skapat geggiga markförhållanden som hindrar arbetet från att flyta på som det ska. Tunga maskiner på dessa underlag riskerar att förstöra marken, särskilt på gräsytor. Därför är det viktigt att använda markskydd. De skyddar både underlaget och maskinerna och bidrar till enklare arbetsprocesser.

Men det finns många olika typer av markskydd. Ibland kan det vara svårt att veta vilket som är rätt markskydd för dina behov. Här är en guide som hjälper dig att välja rätt markskydd för din verksamhet..

Stockmattor

Dessa passar bra för tillfälliga transportvägar och övergångar, speciellt i skogsmiljöer eller där marken sjunkit mycket. Stockmattor är ett av våra tyngsta alternativ. Följaktligen passar de bäst där andra markskydd inte klarar extrem belastning. Dessa mattor tillhör den högsta prisklassen.

Körplåtar

Liksom stockmattor, klarar körplåtar av stål en enorm belastning. Dessutom fungerar de utmärkt som tillfälliga transportvägar. Körplåtarnas livslängd är otroligt lång, vilket rättfärdigar deras placering i den högsta prisklassen.

TempoTrax Light

Dessa mattor är perfekta för både kort- och långsiktiga projekt. De ger effektiv tillfällig vägåtkomst för lätta till medelstora maskiner, fotgängare och evenemang. Light-serien, ett robust alternativ till plywood, spricker inte lätt, absorberar inte väta, möglar inte, är kemikaliebeständig och har ett greppmönster.

TempoTrax Medium

Dessa plastplattor passar för kort- och långsiktiga projekt och ger tillfällig vägåtkomst för medelstora maskiner. Används bland annat på Ullevi för Summerburst. Medium-serien är kostnadseffektiv och kan hålla i århundraden om man använder den rätt. Den absorberar inte väta, möglar inte, är kemikaliebeständig och har en halkfri yta.

TempoTrax HeavyDuty

Dessa mattor passar för kort- och långsiktiga projekt och ger vägåtkomst för medeltunga maskiner och lastbilar på gräs eller asfalt. Idealiska för uthyrningsbranschen och utomhusfestivaler. HeavyDuty är en kostnadseffektiv matta, en perfekt hybrid mellan budgetmattor och dyra körplåtar. De absorberar inte våthet, möglar inte, är kemikaliebeständiga och har en effektiv, halkfri yta för både fotgängare och fordon. Det är vår mest sålda matta, perfekt för uthyrningsbranschen där mattor slits mycket.