Entreprenad Live
Entreprenad Live
oktober 26, 2021
entreprenad
Entreprenad Live 2022
september 23, 2022
Entreprenad Live
Entreprenad Live
oktober 26, 2021
entreprenad
Entreprenad Live 2022
september 23, 2022

Den 15-17 september är vi stolta över vara utställare på Entreprenad Live 2022, Ring Knutstorp i Skåne. Denna mässa fokuserar på bygg- och anläggningsbranschen. Mässan möjliggör en dynamisk plattform som sammanför entreprenader och erbjuder en blandning av utställningar, provkörningar, seminarier och interaktiva upplevelser. Dessutom är vi entusiastiska över att visa upp vårt sortiment av markskydd, tillverkade av 100% återvunnen plast. Detta visar vårat engagemang för hållbarhet och innovation inom branschen.

Följaktligen är vårt deltagande i Entreprenad Live är en utmärkt möjlighet för oss att presentera våra produkter och lösningar till en bred publik. Vi ser fram emot att möta branschkollegor, potentiella kunder och andra intressenter. Att delta i en sådan händelse ger oss chansen att visa upp de senaste innovationerna inom hållbara byggmaterial och att diskutera utmaningar och möjligheter inom branschen.

I monter 655A kommer vi att välkomna alla besökare. Vår monter blir en interaktiv plats där besökare kan lära sig mer om våra produkter, deras tillämpningar och fördelar. Dessutom kommer vi att ha experter på plats som kan besvara frågor och ge er råd. Vi diskuterar gärna hur våra återvunna plastmarkskydd kan bidra till mer hållbara och effektiva byggprojekt.

Denna mässa är även en utmärkt plattform för att bygga nätverk och etablera nya affärsrelationer. Vi ser fram emot att samarbeta med andra branschledare, dela våra insikter och lära från varandra. Det är dessa interaktioner som fortsätter att driva branschen framåt.

Vi hoppas att träffa dig i vår monter på Entreprenad Live. Det är en fantastisk möjlighet att uppleva det senaste inom bygg- och anläggningsbranschen och vi ser fram emot att bidra till denna spännande händelse. Kom förbi, säg hej och upptäck hur våra innovativa, miljövänliga lösningar kan göra en skillnad i dina projekt. Ses där!