Ett återvinnande miljökoncept som bygger markstabilitet för svenskt näringsliv.

Markskydd i Väst AB är ett svenskt företag med mer än 15 års erfarenhet av återvunnen, teknisk plast i form av temporära mobila körplattor och ytskydd. Våra produkter används till en rad olika ändamål såsom temporära körvägar, gångvägar eller tillfälligt ytskydd för evenemang, bygg/markarbeten, vindkraftverk, trädgård, park med mera.

Vi förser marknaden med en skyddande ytlösning och marksystem som tål hård industriell användning, tung belastning som förhindrar skador på maskin, utrustning samt personal. Med produktion av 100% återvunnet & återvinningsbart plastavfall,är vi idag EU:s mest kostnadseffektiva alternativ. Genom samarbeten med institutioner driver vi innovativa produkter av återvunnen plast som gör skillnad för både er och miljön. 

Vi samarbetar med ett stort antal återvinningsföretag för plast runt om i Europa. Höga krav är något vi ställer på alla våra samarbetspartners. Produkterna måste hålla hög kvalitet och vara så miljövänliga som möjligt samt vidare kunna återvinnas. 

Vill Ni se vilka vi är som jobbar här samt kontakta oss klickar ni här.

 

VÅRA PRODUKTER

Markskydd i Väst AB strävar efter att tillhandahålla en komplett katalog med gröna produkter för att minimera vår miljöpåverkan och tillgodose konsumenternas växande behov av miljövänliga produkter. Vårt flaggskepp TempoTrax är skapat av 100 % återvunnen polyeten som även kan återvinnas. Hela vår produktportfölj är huvudsakligen tillverkad av återvunnet innehåll med höga prestandakrav som ändå är återvinningsbara.

Genom att köpa in och tillverka miljövänliga produkter ger vi samhället bättre alternativ för sina byggprojekt. Oavsett om de används för tillfälliga installationer eller permanenta tillämpningar, vill vi att våra produkter ska användas för att skapa säkra, hälsosamma och miljövänliga möjligheter för våra kunder och allmänheten.  

KÄRNPRODUKTER

TempoTrax® är motståndskraftiga, robusta markskydd som är lätta att hantera och använda manuellt. De erbjuder effektiv tryckspridning, optimerar flytkraften och skyddar grunden. Markskydden motstår statiska tryck på upp till 80 ton per kvadratmeter från hjulgrävare, gummiklackar eller stållarver. Vi tillverkar markskydd i 8 standardstorlekar för att uppfylla olika behov. Med vikter från 19 kg till 84 kg kan kostnader för användning av gaffeltruckar eller liknande vid utplacering minska. De fyller perfekt nivån mellan den tunga och kostsamma vägplattan av stål och den billiga och inte särskilt motståndskraftiga plywoodskivan som finns på många byggarbetsplatser. Vår högkvalitativa återvinningsbara plast garanterar både en minimal miljöpåverkan och ett kemikalie- och väderbeständigt markskydd för alla tillämpningar.

Har ni frågor om våra produkter, skicka vänligen ett e-postmeddelande till oss på: info@markskydd.se

Varför ska du välja Markskydd i Väst AB?

  • Mer än 15 års erfarenhet i branschen
  • Flexibla & tåliga produkter
  • Återanvändningsbara markskydd
  • Enkla att rengöra & kemiskt beständigt
  • Får dina projekt att rulla och minskar återställningsarbete, maskinskador och förseningar på arbetsplatsen
  • Säker framfart för maskiner, fordon och människor
  • Återvinningsbara produkter
  • Stor användningsportfolio av olika markförhållanden
 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.
Få information om kampanjer, nya produktlinjer och evenemang.