festival-way-out-west
Förstörd gräsmatta efter Way out west – Slottsskogen spärras av
augusti 16, 2023
stötta höstmarken
STÖTTA HÖSTMARKEN MED TTHD
oktober 26, 2023
festival-way-out-west
Förstörd gräsmatta efter Way out west – Slottsskogen spärras av
augusti 16, 2023
stötta höstmarken
STÖTTA HÖSTMARKEN MED TTHD
oktober 26, 2023

Vi är fortfarande uppfyllda av energi efter att återigen ha deltagit i Entreprenad Live 2023. Denna gång i Landvetter. Detta är inte en vilken mässa som helst – det är regionens ledande samlingspunkt för aktörer inom entreprenad, mark- och grönytor, samt bygg- och anläggningsbranschen. Låt oss dyka ner i de många höjdpunkterna från dessa tre inspirerande dagar.

En Mässa i Expansion

Det var tydligt att mässan har vuxit, inte bara i antal besökare utan också i omfång och innehåll. Landvetter, med sin ständiga ström av nyetableringar, var det perfekta området. Från områdets storlek till antalet maskiner och demo-möjligheter – här fanns inspiration och information i mängder.

Innovativa Produkter i Rampljuset

För oss på Markskydd var det en gyllene chans att presentera våra produkter. Där tog våra populära Tempotrax Heavy Duty, Medium Mix och Light huvudfokuset. Denna interaktion gav besökare möjlighet att ställa frågor och fysiskt känna på våra lösningar. Detta skapar en mycket starkare känsla av produktens värde och funktion. Dessutom gav det oss också en unik möjlighet att förstå vår målgrupp bättre. Vidare deras behov och hur vi kan fortsätta att utveckla våra produkter för att möta deras krav.

Bygga För en Grönare Framtid

I en tid där samhället står inför snabba förändringar, speciellt inom infrastruktur och byggindustrin, ser vi det som vår möjlighet att bidra positivt. Genom vår närvaro och våra produkter fokuserar vi på att hjälpa till att bygga för en grönare framtid, en vision som vi var glada att se delas av många andra utställare och deltagare.

Att delta i Entreprenad Live 2023 i Landvetter var mer än bara en möjlighet att visa upp våra produkter; det var en chans att engagera oss i branschledande samtal, utforska nya partnerskap och dra lärdomar som kommer att forma vår framtid. Det är dessa möten och erfarenheter som gör varje upplaga av mässan så värdefull, och vi ser redan fram emot nästa års event.