Event concert2 (1)
Event | Markskydd vid konsert
mars 10, 2023
Markskydd skogsbruk tthd
Markskydd och skogsbruk: Framtiden för Hållbart arbete
juni 19, 2023
Event concert2 (1)
Event | Markskydd vid konsert
mars 10, 2023
Markskydd skogsbruk tthd
Markskydd och skogsbruk: Framtiden för Hållbart arbete
juni 19, 2023

Skydda underlaget vid rivningsprojekt

Att transformera utrymmen, vare sig det är inomhus eller utomhus, innebär ofta ett behov av att riva och bygga om. Men, det är inte utan utmaningar. Inomhusrivningar skapar en överflöd av damm och skräp. För att hålla oönskat damm i schack är det viktigt att noggrant avgränsa arbetsområdet och effektivt använda dammfällor. Rivningsavfall bör därefter sorteras ut på plats och effektivt placeras i byggsäckar eller containers, helst omedelbart för att minska miljöpåverkan. Men, damm och skräp är bara toppen av isberget. Under själva rivningsprocessen kan strukturer du vill behålla, som golv och väggar, lätt skadas.

Skydda ditt projekt med Tempotrax markskydd

För att skydda dessa värdefulla ytor under rivnings- och byggfasen, är våra Tempotrax markskydd ett praktiskt verktyg. De används effektivt för att skydda golvytor från skador och släta plastplattor kan placeras mot väggarna för ytterligare skydd. Dessutom, för alla som utför demolering utomhus – vare sig det gäller att riva altaner, balkonger, garage eller hela hus – bör det vara en självklarhet att använda markskydd för att skydda alla ytor. Det minimerar inte bara miljöpåverkan, utan eliminerar också dyra återställningskostnader.

Investera i framtiden med våra markskydd

Att använda markskydd är en kostnadseffektiv investering som kan göra en stor skillnad för ditt projekt. De är mobila, enkla att hantera och lagerhålla, vilket gör dem perfekta för olika byggprojekt. Dessutom är de enkla att frakta, vilket minskar tid och ansträngning för logistik. Om du planerar en rivning, gör ett smart val och investera i våra markskydd. Skyddar underlaget och ytor, minimerar miljöpåverkan och sänker dina kostnader – allt på en gång. Oavsett projektets omfattning eller plats, ger våra markskydd dig den trygghet du behöver för att fokusera på det som verkligen räknas – att skapa något nytt och fantastiskt.